آموزش طرز تهیه سوفله مرغ

آموزش طرز تهیه سوفله مرغ گرداوری شد

آموزش طرز تهیه سوفله مرغ

 

سوفله مرغ به همراه قارچ یکی از لذیذترین و در عین حال یکدست ترین غذاهایی است که شاید با آن مواجه شده باشید. در یک نگاه همانند لازانیا به نظر می رسد ، اما در لایه های بعدی موادی وجود دارد که از خوردن آنها بسیار لذت خواهید برد. تشابه ظاهری بین سوفله مرغ و لازانیا به دلیل حضور پنیر پیتزا در لایه ی سطحی این دو غذا می باشد. برای تهیه سوفله مرغ از مراحل زیر استفاده کنید.

برای تهیه ی این غذا نیاز دارید تا در حدود نیم کیلو از گوشت سینه مرغ را تهیه نمایید. این گوشت را در قطعات مربعی خرد کنید. سپس برای قرار دادن در داخل غذای خود نیاز دارید تا به خوبی پخته شود. البته همانطور که اطلاع دارید بوی مرغ نامطبوع است ، بنابراین می توانید در زمان پخت آن از موادی که تا حدودی این بو را از می برند همانند فلفل دلمه ای ، فلفل سیاه ، نمک و همچنین پیاز خرد شده استفاده کنید. از دو عدد پیازی که برای تهیه ی سوفله مرغ مورد استفاده قرار می گیرد می توانید یکی از آنها را برای پخت مرغ و دیگری را برای سرخ کردن جدا کنید.

در مرحله ی بعدی باید پیازی که از قبل خرد نموده اید را به همراه کره ی پنجاه گرمی در ماهی تابه قرار دهید. زمانی که پیازها به رنگ طلایی تبدیل می شوند شما می توانید از شیر به میزان یک لیوان و همچنین آرد سفید به میزان دو قاشق کوچک در داخل آن بریزید. همچنین برای اضافه نمودن طعم دلخواه می توانید از نمک و فلفل هم بهره ببرید. متوجه خواهید که پس از مدتی قوامی به این ترکیب داده می شود . این مواد در حقیقت سس موجود برای سوفله مرغ می باشد که در لابه لای آن قرار خواهد گرفت.

ظرفی که مربعی شکل می باشد را برای پخته شدن سوفله مرغ خود انتخاب کنید. این ظرف باید در داخل فر قرار گیرد ، بنابراین بهتر است که از نوع نسوز باشد. حالا زمان آن فرا رسیده تا مواد را با یکدیگر مخلوط نمایید. در ابتدا حدود صد گرم از قارچ را برش بزنید در داخل سس و مرغ مخلوط نمایید. سپس زرده و سفید چهار عدد تخم مرغ را با یکدیگر مخلوط نموده و به همراه پنیر پیتزا در لابه لای مرغ ها بریزید. حالابرای قسمت زیرین و قسمت روی سوفله مرغ نیاز دارید تا از پنیر پیتزا استفاده کنید. قسمت زیرین ظرف خود را با روغن چرب کنید. حالا فر خود را روشن کنید و دما را در حدود سیصد و پنجاه تنظیم نموده و اجازه دهید تا سوفله به خوبی پخته شود. وجود تخم مرغ یک حالت اسفنجی و پف مانندی به این ترکیب می بخشد که بسیار زیبا خواهد بود.

 

بیشتر بخوانید: گراتن سبزیجات

نحوه آماده سازی کباب حسینی

نحوه آماده سازی کباب حسینی گرداوری شد

نحوه آماده سازی کباب حسینی

 

کباب در هر شکل و طعمی که باشد یکی از لذیذ ترین و بهترین غذاها برای روزهای تعطیل به شمار می رود. اما آیا تاکنون به این نکته دقت نموده اید که برخی از کباب ها با طعمی متفاوت تر وجود دارند و معمولا طرفداران خاص خود را به همراه دارند؟ بله درست  حدس زدید ، کباب حسینی نیز یکی از کباب های بی نظیر ایرانی است که معمولا در منوی بیشتر رستوران ها با آن مواجه می شوید. در این مطلب قصد داریم تا شما را با روش آماده سازی مواد برای طعم دار کردن کباب حسینی آشنا کنیم.

گوشتی که برای تهیه کباب حسینی مورد استفاده قرار می گیرد و یکی از اولین گام ها برای ایجاد طعم متفاوت نیز به شمار می رود گوشتی است که مربوط به قسمت دست در گوساله یا گوسفند خواهد بود. از این قسمت هشتصد گرم تهیه نموده و در صورت وجود چربی های اضافی آنها را خارج نمایید. سعی کنید تا ابعاد گوشت در قطعا یک عکس کوچک برش زده شوند تا در زمان مصرف با مشکلی مواجه نشوید.

قابلمه ای را برای اضافه کردن مواد به این قطعات گوشت انتخاب کنید. سه عدد از پیاز متوسط تا بزرگ را به صورت حلقه ای برش بزنید و در داخل این قابلمه بریزید. علاوه بر آن 2 فلفل دلمه ای به همراه چهار گوجه را نیز به همین روش برش زده و در داخل ظرف بریزید. حالا کمی روغن را به این قابلمه اضافه کنید و پس از آن نمک و زردچوبه را به مواد اضافه کنید.

سیخ های چوبی را جهت پخته شدن کباب حسینی تهیه نمایید. این کباب بسیار ظریف بوده و در داخل هر سیخ می توانید از چهار یا پنج تکه گوشت استفاده نمایید. نظم در چیده شدن مواد مربوط کباب حسینی در داخل یک سیخ بسیار مهم بوده و به نوعی مشخصه این نوع از کباب به شمار می رود. پس دقت کنید که در ابتدا پیاز ، سپس گوجه ، پس از آن فلفل دلمه ای و در نهایت یک گوشت قرار می دهید. سیخ ها را به همین ترتیب آماده کنید. حالا این سیخ ها را در قابلمه ای که کمی روغن در داخل آن قرار دارد ، نهاده و اجازه دهید تا با کمی حرارت به خوبی پخته شود.