طرز تهیه بیفتک

طرز تهیه بیفتک گرداوری شد

طرز تهیه بیفتک

 

بیفتک غذایی است که بدون نیاز به زحمت خاصی آماده می شود ، اما برای آماده سازی نیاز به زمان زیادی دارد. زیرا پایه اصلی این غذا یعنی بیفتک گوشت است. معمولا برای پخته شدن یک گوشت نیاز است تا برای ساعت ها با شعله بسیار ملایم و آب کم عملیات طبخ انجام پذیرد. پس سعی منید تا از ساعت ها قبل این کار را انجام دهید و اجازه دهید تا گوشت شما نه تنها از نظر ظاهری بلکه از نظر داخلی هم به خوبی پخته شود.

برای تهیه بیفتک معمولا  نیم کیلو تا یک کیلو گوشتی مورد استفاده قرار می گیرد که همانند یک فیله و بدون استخوان و چربی باشد. سعی کنید تا قطعات متوسطی از این گوشت را تهیه نمایید تا برای هر فرد یکی از آنها را مورد استفاده قرار دهید. اگر گوشت شما به خوبی برش نخورده ، قطعا در زمان استفاده نیز با یک نازیبایی در ظاهر همراه خواهد بود. پس سعی کنید تا با کارد سطح رویی و زیرین را صاف کنید. سپس می توانید این گوشت را برای سرخ شدن و حذف چربی ها و بوی نامطبوع با شعله کم بر روی شعله قرار دهید.

معمولا زمانی که گوشت به اندازه زیادی پخته می شود از آب درونی آن کاسته شده و به حالت خشک درخواهد آمد. بنابراین برای جلوگیری از این کار بهترین روش سرخ کردن در زمان اندک و پخته شدن در زمان طولانی خواهد بود. پس از کمی سرخ شدن تکه های گوشت برای تهیه ی بیفتک شما می توانید کمی آب را به همراه پیاز در داخل ظرف بریزید. در ابتدا به گوشت نمک نزنید زیرا پخته شدن آن در زمان طولانی تر به طول می انجامد و با سفت شدن گوشت همراه خواهد شد.پس سعی کنید تا برای تهیه بیفتک حدود یک ساعت زمان دهید . پس از آن می توانید برای ایجاد طعم بسیار خوشمزه از نمک و فلفل به همراه برگ بو در اندازه چهار عدد استفاده نمایید.

معمولا مصرف گوشت بیفتک به تنهایی امکان پذیر نیست ، پس نیاز دارید تا سسی تهیه نموده و بر روی آن بریزید. این سس بسیار ساده بوده از حرارت دیدن کره به همراه رب گوجه به دست می آید. سعی کنید تا علاوه بر این مواد از سیب زمینی های سرخ شده یا نگینی هم در کنار بیفتک کمک بگیرید.

روش طبخ گراتن سبزیجات

روش طبخ گراتن سبزیجات گرداوری شد

روش طبخ گراتن سبزیجات

 

برای طبخ گراتن سبزیجات نیاز است تا در ابتدا سبزیجاتی که برای این منظور مورد استفاده قرار می گیرد را بشناسید و به تهیه ی آنها بپردازید. حدود پانصد گرم از گل کلم به همراه چهار عدد از کدوی خورشتی و یک عدد فلفل دلمه ای را تهیه نموده و به خوبی بشویید. در خصوص کدو نیازی به کنده شدن پوست نیست ، پس از خشک شدن آنها را به قطعات مختلف برش بزنید. سعی کنید تا کدوها را در قطعات بزرگتر قرار دهید. این مواد با کمی آب پخته می شوند ، بنابراین  از ریختن آب و حرارت بسیار بالا خودداری کنید. در این مرحله می توانید از نمک و فلفل سیاه هم استفاده نمایید. زمانی که آب به اتمام می رسد ، سبزیجات شروع به سرخ شدن می کنند.

برای پخته شدن گل کلم ها روشی متفاوت وجود دارد. زیرا زمان پخته شدن آنها با سایر سبزیجات فرق دارد. بنابراین آب بیشتری در داخل قابلمه بریزید و اجازه دهید تا ده دقیقه ای زمان صرف شود. پس از آن گل کلم را خارج نموده و بر روی حرارت کم قرار دهید. این کار علاوه بر پخته شدن به حذف آب درون آنها نیز کمک بزرگی می کند. برخی از افراد در تهیه ی گراتن سبزیجات از وجود آب در ظرف شکایت می کنند. در حقیقت یکی از مشکلات در همین مرحله وجود دارد ، یعنی شما گل کلم را با آب زیادی قرار می دهید که در نهایت در مرحله ی آخر متوجه ایم اشتباه خواهید شد.

پس از پشت سر گذاشتن مرحله ی پخته شدن سبزیجات برای تهیه ی گراتن سبزیجات می توانید به مرحله بعد رجوع کنید . در این مرحله باید دویست گرم از قارچ را با یک کره پنجاه گرمی تفت دهید. پس از سرخ شدن و سیاه شدن آن جلوگیری کنید و از حرارت پایین استفاده کنید.

برای تهیه ی سس گراتن سبزیجات نیاز است تا یک قاشق از سیر را به صورت رنده شده به همراه کره سرخ کنید. سعی کنید برای این مرحله از کره کمی استفاده کنید ، زیرا موجب چرب شدن غذای شما می شود. در زمان تفت دادن سیر یک قاشق از آرد را اضافه کنید تا به غلظت آن اضافه شود. اضافه کردن نصف لیوان از شیر را به صورت آرام آرام انجام دهید ، زیرا ریختن یکباره شیر می تواند موجب تغییر در شکل ظاهری سس شود. در نهایت پنیر پارمزان را به این سس اضافه کنید و به خوبی هم بزنید.

ظرف نسوزی را جهت قرار دادن در فر انتخاب کنید. در ابتدا سبزیجات ، سپس سس گراتن سبزیجات و در نهایت قارچ های سرخ شده را بر روی آن بریزید. البته می توانید از همان ابتدا قارچ ها را در داخل سبزیجات مخلوط نمایید. در آخرین سطح نیاز است تا پنیز پیتزا را بر روی این ترکیب بریزید و به خوبی پخش کنید.

 

بیشتر بخوانید: سوفله مرغ