طرز تهیه دسر تیرامیسو با بیسکوئیت پتی بور


طرز تهیه دسر تیرامیسو با بیسکوئیت پتی بور گرداوری شد

طرز تهیه دسر تیرامیسو با بیسکوئیت پتی بور

 

دسر تیرامیسو یکی از دسرهای نام آشنایی است که همه ی ما با طعم و طرز تهیه ی آن تا حدودی آشنایی داریم. در حقیقت مواد اولیه ی این دسر تا حدودی متنوع تر از دسرهای دیگر است و همچنین قابلیت تغییر با مواد دیگری را دارد ، اما در نهایت خروجی کار با یک طعم دلپذیر خواهد بود. هدف ما از تهیه ی این مطلب آموزش طرز تهیه تیرامیسو با بیسکوئیت پتی بور یکی از بهترین بیسکوئیت های موجود در ایران می باشد که از نظر هزینه ای هم به صرفه تر خواهد بود.

اگر دویست گرم از خامه ی مربوط به قنادی ها را تهیه نموده اید برای کمی سفت تر شدن این نوع از خامه ها نیاز است تا در حدود یک یا دو ساعتی در داخل یخچال قرار داشته باشد. در زمان خرید حتما از تاریخ انقضای این نوع خامه اطلاع داشته باشید تا با اثرات سوء آن مواجه نشوید. پس از آن ظرفی را برای مخلوط کردن مواد در نظر داشته باشید. قطعا ظرف های گود بهتر از ظرف هایی است که با سطح صاف در اختیار شما قرار می گیرند. در نهایت حدودا سه قاشق از شکر را با خامه خود مخلوط نمایید. هم زدن را تا جایی ادامه دهید که خامه شما سفت شده و به ته ظرف بچسبد.

در مرحله ی بعدی نیاز است تا پنیر خامه ای با نام پنیر ماسکارپونه را با پودر شکر مخلوط کنید. از این پنیر تنها یک بسته کافی استد. میزان پودر شکر به ذائقه ی شما بستگی دارد اما از شیرین شدن بسیار آن بکاهید زیرا در مراحل بعدی هم شیرینی هایی به آن اضافه می شود که بر روی خروجی کار شما تأثیر گذار خواهد بود. این سه نوع ترکیب را با یکدیگر و با همزن هم بزنید.

اگر دقت کرده باشید در این دسر از تخم مرغ استفاده نشده است بنابراین افرادی که نمی توانند از تخم مرغ استفاده کنند تیرامیسو با بیسکوئیت پتی بور برای آنها مناسب تر است. حالا مخلوط خود را در کف ظرفی مستطیلی شکل بریزید ، اگر دوست دارید می توانید از ظرف مربعی هم استفاده نمایید اما در برش بیسکوئیت ها تغییرات لازم را اعمال نمایید. لایه به لایه بیسکوئیت های پتی بور را در ظرف چیده و بر روی آن از خامه پر کنید.

این ظرف را در حدود شش ساعت در یخچال قرار دهید تا کیک یخچالی فوق العاده لذیذ آماده شود. می توانید بر روی آن از پودر کاکائو یا توت فرنگی و . . . به عنوان تزئین استفاده نمایید.

 

بیشتر بخوانید: تیرامیسو بدون تخم مرغ

بیشتر بخوانید: طرز تهیه تیرامیسو

طرز تهیه تیرامیسو بدون تخم مرغ

طرز تهیه تیرامیسو بدون تخم مرغ گرداوری شد

طرز تهیه تیرامیسو بدون تخم مرغ

 

تیرامیسو یکی از دسرهای بسیار خوشمزه ای است که این روزها در هر مهمانی بر روی میز قرار می گیرد. این دسر بسیار خوشمزه معمولا به روش های گوناگونی تهیه می شود ، در این مطلب قصد داریم تا به شما طرز تهیه تیرامیسو بدون تخم مرغ را آموزش دهیم. افرادی که به هر دلیلی به تخم مرغ حساسیت دارند و نمی توانند از آن در دسرهای خود بهره ببرند ، از این روش می توانند به تهیه ی یک دسر بسیار لذیذ بپردازند.

برای آنکه بتوانید تیرامیسو را به سرعت آماده کنید نیاز است تا مواد اولیه ی آن را در اختیار داشته باشید. یکی از مهم ترین لوازم برای داشتن یک تصویر زیبا از تیرامیسو تهیه ی قالب هایی به شکل مستطیل می باشد. ابعاد این قالب ها نباید بزرگ باشد تا پس از تهیه به راحتی در دست شما جا شده و به راحتی مصرف شود. در اولین گام یک کاسه ی گود را برداشته و پنیر خامنه ای به اندازه یک پیمانه را با یک ربع از پیمانه پودر شکر مخلوط نمایید. حالا می توانید یک پیمانه از خامه را در مخلوط بریزید. کمی قهوه سرد شده به این مواد اضافه نمایید.

در کنار دست خود در لیوانی جدا که قابل استفاده باشد نیاز است تا کمی از قهوه سرد شده داشته باشید. حالا می توانید در قالبی که از قبل تهیه نموده اید و توسط پلاستیک به آن شکلی دیگر داده اید ، این مخلوط خامه خود را بریزید. سعی کنید تا مخلوط برای داشتن تیرامیسو بدون تخم مرغ به تمامی سطح نیز برسد. حالا بیسکوییت از نوع لیدی فینگر به تعداد زیاد در اختیار داشته باشید و تنها سطح این بیسکوئیت ها را به قهوه ی سرد آغشته نموده و سپس در داخل قالب خود قرار دهید.

در نهایت این کار را به صورت لایه لایه انجام دهید. یک لایه از مخلوط خامه و سپس لایه ای دیگر از بیسکوئیت های آغشته شده به قهوه قرار دهید تا قالب شما به صورت کامل پر شود. در نهایت این دسر خوشمزه یعنی تیرامیسو بدون تخم مرغ را در درون یخچال قرار دهید. زمانی در حدود شش ساعت برای طعم دار شدن کافی است.  پس از آن تیرامیسو را از قالب جدا نموده  و در ظرفی مناسب قرار دهید. از روش های متنوعی برای تزیین روی تیرامیسو استفاده می شود که شما می توانید با استفاده از شکلات های رنده شده و پودر کاکائو به تزیین بپردازید.

 

بیشتر بخوانید: تیرامیسو با بیسکوئیت پتی بور

بیشتر بخوانید: طرز تهیه تیرامیسو